Sima:
Viskas. Parašiau visus egzaminus. That's it. I'm ready for the good times ;D Poryt Festivalis 2010. (YEAH)
Va, kepiau braškių pyragą iš nelabai skanių braškių, bet pyragui tiko :D Dvi dienas iš eilės kepiau kepiau, nes tata suvalgė beveik visą. Labai paprastas ir skanus.
Reikės:
3 stiklinių braškių
100g sviesto
1 1/2 puodelioo miltų
pusantro š. kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
1 puodelis (+ pabarstyt) cukraus
1 kiaušinis
1/2 puodelio pieno
Išsukti sviestą su cukrumi, tada įmušti kiaušinį, įpilti pieno ir viską išplakti. Tada į masę įmaišyti druską, kepimo miltelius ir miltus. Tešlą supilti į sviestu išteptą formą. Forma tūrėtų būt pakankamai didelė, nes jei tešlos sluoksnis per storas braškės apanglėja, kol tešla iškepa ;D Sudeti braškų puseles ant tešlos ir apibarstyti cukrumi. Kepti 180 laipsnių temperatūroj apie valandą.
P.S. čia mūsu neplanuoti pasilinksminimai per lietų ;D
2010 m. birželio 17 d., ketvirtadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Esu ragavus :) labai patiko.Šiandien dariausi pati namuose,dabar kepa,bet man braškės visiškai sukrito į pyrago vidų nežinau ar nieko blogo?ar jis smenga,nes šeip kepa gražiai.:)
AtsakytiPanaikintiMan asmeniškai tai jis per saldus ir valandos tikrai nereikia jo kepti.
AtsakytiPanaikintitikrai visiems rekomenduosiu, nes ziauriai man patiko!!
AtsakytiPanaikinti______________________________
PLASTIKINIAI LANGAI
kvepalai