Jau senokai keptas sūrpyragis. Kepiau pavasrišką naktį, kai lijo bet nebuvo šalta. Norėjosi kažko skanaus praskaidrinti sau nuotaiką, bet teko laukti visą naktį, nes juk cheeseckae skanesni šalti. Ir ką gi.. Atsikėlus radau vienintelį gabaliuką pyrago, štai šitą, iš nuotraukos. Nei nuotrauka labai gera, nei ką. Bet skonis. Purumas. OMG koks skanus jis man buvo. Vėliau supratau, kad net gaminant "iš galvos" reikia užsirašinėti receptus. Gerai, kad receptas grįžo į galvą ir dabar galiu pasidalinti :)
Reikės:Pagrindui
- 1,5 pakelio sausainių "Gaidelis"
- 50g sviesto
- 200g "Philadelphia" sūrio
- 150g mascarponės sūrio
- 180g liesos varškės
- 3 kaiušinių
- 3/4 puodelio cukraus
- 2 v.š. kukurūzų krakmolo
Sūrius ir varškę išsukti iki vientisos masės, kad neliktų kokių varškės gumulėlių. Sudėti cukrų bei krakmolą. Beplakant įmušti kiaušinius. Kepti 180 C laipsnių įkaitintoj orkaitės 40-50min. Visiškai atvėsinti ir mėgautis. Skanaus.
Regina Spector- time is all around
Dofkė.
labai skaniai atrodo :) superinis
AtsakytiPanaikinti____________________________
mišku supirkimas | perku miška | perkame miškus
tikrai visiems rekomenduosiu, nes ziauriai man patiko!!
AtsakytiPanaikinti______________________________
PLASTIKINIAI LANGAI
kvepalai