When baking, follow directions. When cooking, go by your own taste. ~Laiko Bahrs
Reikės:Pagrindui
- 60g cukraus
- 60g sviesto
- 1 trynys
- 90-110g miltų
Kokosiniam kremui
- 250ml +40ml pieno
- 65g cukraus
- vanilės esencijos
- 1,2 v.š. miltų
- 4 tryniai
- 50-70g kokoso drožlių
Puode storu dugnu užviriname 250ml pieno su cukrumi. Kitame inde sumaišome likusį pieną su miltais. Į šiltą pieno masę supilame pieno/miltų masę ir kaitiname,kol pradeda tirštėti. Tada po vieną dedame trynius nenustojant maišyti. Maišome ant mažos ugnies porą min. Nuėmę nuo ugnies pagardiname vanile ir kokosu. Atvėsiname.
Šokoladiniui glaistui
- 100g šokolado
- 30g sviesto
- 2v.š. pieno
Viską sudedame ir maišome puode virš garų vonelės, kol išsilydis šokoladas ir masė taps vienalyte.
Į tartaletę dedame ketvirtadalį kremo, apliejame šokoladu, papuošiame, arba jei jau neturim labai kantrybės, ragaujam. Patarčiau dar bent pusvalandį palaikyti šaldytuve. Skanaujame, puikiai tiks prie didelio puodelio latte ar taurės vyno. SKANAUS
Maroon 5- give a little more
Dofkė.
Na, tuoj išmėginsim kas čia per marmalas :D tikiuosi bus skanu ;)
AtsakytiPanaikintiAutorius pašalino šį komentarą.
AtsakytiPanaikintiturėjo būt labai skanu ;D
AtsakytiPanaikintitikrai visiems rekomenduosiu, nes ziauriai man patiko!!
AtsakytiPanaikinti______________________________
PLASTIKINIAI LANGAI
kvepalai