2010 m. birželio 7 d., pirmadienis

Pirmieji METAI

Oh.. jau visi metai blog'ui :) woohoo.. Taip greitai jie prabėgo. Daug prigaminom, daug visko darėm. Buvo ir nesėkmių, gaila neįamžinau, tegu tai bus kitų metų rezoliucija :D Hm..per šiuos skanius metus svorio nepriaugom :D Taigi..turim 69 įrašus. 12 sekėjų. tokie šių metų skaičiai. O dabar ką nors linksmiau ir ne tiek apie maistą:)
Šie metai buvo... visokie..Turbūt nėra tikslesnio žodžio jiems apibūdinti.
Turėjom įvairių vakarėlių, deja jų norisi daugiau :D Apturėjom festivalį, Agnės, mano, Simos gimtadienius, vėliau sekė įvairūs rudeniniai pasisedėjimai su vynu, arbata bei pyragais. Paskui atėjo Halloween'as ir mūsų šeimyninės Kalėdos. Pižamų vakarėlis :D Am..more... Vėlykiniai pietūs. Justės gimtadienis (vakarėlis įsivaizduojamas), Ievos, Lauros gimtadieniai. Su Sima priėjom sutvirtinimo. Visos apturėjom įvairių rūšių spaudimo ar duobių. Spaudimas su egzaminų pabaiga vis didėja. Bet... mes stiprios, mes kartu ir mes ištversim :)

 Gal reiktų pasilinkėt ko nors?  Tegu tai bus... Ištvermė. Draugystė. Juokas. Šiluma. Svajonės. Meilė. Vynas puodelyje. Bazilikai ant palangės. Daugiau juoko. Sriuba kokteilinėj. Ilgas ir nuostabus kelias link sodybos. Nauji receptai. Batai. Daugiau pirmųjų kartų. Ramybė. 

Mamontovas- tavo svajonė

Su metais, mus, Sima :)* 

3 komentarai:

  1. Nors ir pavėluotai, bet su blog'o gimtaadieniu! Kadangi niekas nieko neprilinkėjo, tik vargšėms pačoms reikėjo tą padaryti, linkiu, kad kitais metais jūsų blog'o sekėjų būtų ne 12, o 112 :))kad kuo mažiau būtų nesėkmių, ar bent jau kitas tikrai įamžintumėt, nes iš nesėkmių ir kiti pasimokys :)kad tų vakarėlių, būtų tik daugiau ir daugiau ir šiaip metukai, kad būtų sėkmingi :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. uh.. kaip smagu :) labai AČIŪ..tikėkimės palinkėjimai išsipildys :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. tikrai visiems rekomenduosiu, nes ziauriai man patiko!!

    ______________________________
    PLASTIKINIAI LANGAI
    kvepalai

    AtsakytiPanaikinti