2010 m. gegužės 15 d., šeštadienis

Sausainiai pertepti Rududu

Neturiu minčių. Visiškai tuščia. Tikiuos nuotraukos bent šiek tiek perteiks sausainių skanumą. MMM...
Think what a better world it would be if we all, the whole world, had cookies and milk about three o'clock every afternoon and then lay down on our blankets for a nap. Barbara Jordan
Reikės:
  • 0,5 puodelio cukraus
  • 1,5 puodelio + 3 v.š. miltų
  • 3/4 puodelio nesaldintos kakavos
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 0,5 a.š. druskos
  • 210g kambario temp. sviesto
  • skardinė Rududu
Dubenyje sumaišyti birius produktus. Sudėti sviestą ir gerai išminkyti. Į masę įdėti porą v.š. Rududu. Paviršių, ant kurio kočiosite tešlą, pasibarstykite miltais ir išspauskite apskritimus. Išeina 32 apskritimai. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir kepkite sausainius 180 C įkaitintoj orkaitėj 12min. Visiškai atvėsinkite padėję ant grotelių. Pertepkite rududu ir jei norite pabarstykite druskos.. Skanaus.

Travis Mccoy feat. Bruno Mars- billionare

Dofkė.

5 komentarai:

  1. tikrai visiems rekomenduosiu, nes ziauriai man patiko!!

    ______________________________
    PLASTIKINIAI LANGAI
    kvepalai

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai norėjau kažko su rududu, išbandžiau. Tešlos iškočioti nepavyko, todėl teko su kiekvienu sausainėliu pavargt... Bet galutinis rezultatas nustebino...niam.;) Ačiū

    AtsakytiPanaikinti
  3. neišeina kočioti tokios tešlos >:{

    AtsakytiPanaikinti
  4. žodžiu, norint išmaišyti šitą tešlą, jos nedidelius gabalėlius reikia kočioti tarp dviejų kepimo popieriaus lapų.

    AtsakytiPanaikinti