2010 m. gegužės 30 d., sekmadienis

Varškės pyragas iš saldžių likučių

Vat vat..sekmadienis..neseniai grįžau iš Simos, kepėm vakar savo pirmąjį blog'o pyragą su rabarbarais..mm.. O čia varškės pyragas "gimęs" atsitiktinai, vien dėl užsilikusių produktų. Bet išėjo tikrai gerulis :D Kas čia dar... Penktadienį apturėjom paskutinį skambutį. PAGALIAU. Ir po to nuostabiai pasibuvom su my girlfriends :D Buvom "Pas Stenley" for brunch, prasiėjom pro senamiestį ir lėkėm i Megą, bet kadangi iki "Sex and the city" buvo likę daug laiko, tai sėdėjom Rimi kavinėj 2val ir ksaitėm žurnalus, knygas ir.. priėjom išvadų, kad kai mes visos sėdim vienoj vietoj daugiau nei 2val, jausmas pasidaro lyg būtųme sodyboj :D Myliu savo soulmates.
O dabar pyragas.
Reikės:
 Pagrindui
  • pakelis mėgiamų sausainių
  • 50g tirpinto sviesto
Varškės masei
  • 180g varškės
  • 2 kaiušiniai
  • 100g Rududu
  • 50g frostingo (likusio nuo keksiukų)
  • 2 v.š. nesaldintos kakavos
  • 2-4 v.š. cukraus
  • 2 v.š. grietinės
 Sausinius sutrupinti, užpilti lydytu sviestu ir ta masę supylus į kepimo indą, spausti rankomis rie pagrindo ir kraštų, kad susidarytų pyrago pagrindas.
Varškę su cukrumi ištrinti iki vientisos masės. Sudėti greitinę, įmušti kiaušinius. Vėl gerai išsukti. Ir galiausiai sudėkite frostingą, Rududu bei kakavą. Supilti masę ant sausainių ir dėti į orkaitę įkaitintą iki 180 C laipsnių. Kepti 40-50min. Skanaus.

Helen Reddy- I'm a woman

Dofkė.

1 komentaras: