2009 m. liepos 25 d., šeštadienis

Becoming 20s mobsters xD

Sima:

Labai džiaugiamės dar vienu teminiu vakarėliu. ;D Šį kartą Agnė sumanė surengti gimtadienį 20s mobsters (trečio dešimtmečio gangsterių) tema. Myliu ja ;D ;* Kadangi aš su Dofkė neturim ką veikt, tai labai stipriai pasiruošėm.

Nagai:
Gerokai "pagoogline" nagus nulakavom 20s stiliumi. Buvo madinga lakuoti tik nago vidurį, apačią ir viršų palikti (panašiai kaip prancūziškas manikiūras), arba palikti nelakuotą tik apačią. naudoti galima arba lipdukus, skirtus prancūziškam manikiūrui, arba tiesiog išsikirpti formą iš popieriaus ir pašlapinus prilipdyti.
Pvz: (mano - violetiniai, Dofkės - raudoni)


Šukuosenos:

Populiariausia 20s-30s šukuosena yra "finger waves", Dofkė po ilgo Youtubo žiūrėjimo išmoko "Figer wavint" xD ir man padarė nerealią šukuoseną. "Finger waves" tik prieky, gale subanguota su žnyplėmis.
Aš jai taip pat dariau 3 dešimtamečio šukuoseną, bet kitokią. Ištikrųjų, tai tikro pavadinimo nežinau ;) Dofkės šukuosena įkvėpta Julios Styles per Mona Liza smile (scena, kai ją pažadina lovoj.) ir http://www.youtube.com/watch?v=NVjSeCZlm1A . Su žnyplėmis susuki sruogą, tada rankomis susuki tokį ratelį xD ir prisegi keliais segtukais. Mūsų kuodai padaryti tuo pačiu principu.
Dofkės plaukuose plunksnos, o aš pasigaminau lankelį (prie lankelio prisiuvau plunksnų ir sagą su karoliukais).
(Sorry, nėra Dofkės šukuosenos iš arti.. ;( )




Makiažas:

http://www.youtube.com/watch?v=9iY0TpoJrfk

http://www.youtube.com/watch?v=SZHD8Pg_dZs
20s makiažas padarė didelę įtaką šių laikų makiažui, įkvėpdamas šiuolaikinius makiažo meistrus.
Nors akių makiažas labai skiriasi nuo šiuolaikinio: būdavo pabrėžiama vidinė akies dalis. Antakiai - ilgi ir labai ploni. Lūpos - nuo ryškiai raudonos, raudonai rudos iki slyvinės. Labai išryškindavo lūpų centrą.


Nors tema gangsterių, labai vyriška, mes pasistengėm padaryti truputį moteriškesnį variantą.

Pažiūrėkit patys ;D




1 komentaras: