O šiandien valgėme su mano moterimis prie melisų arbatos.
Reikės:
- 2 varškės sūrių
- 1 v.š. majonezo
- 3 v.š. alyvogių aliejaus
- 6-8 skiltelių česnako
- bazilikų
- krapų
- pipirų mišinio
- kario
- raudonėlių
- vegetos
- druskos
- kmynų
- aitriųjų paprikų prieskonių
- saldžiųjų paprikų prieskonių
- dar belekokių, kokius mėgstate
- Majonezą sumaišyti su šaukštu aliejaus ir puse trintų česnakų, pridėti mėgiamų prieskonių ir gerai išmaišyti. Įtrinti varškės sūrį šiuo mišiniu.
- Sutrinti kitą pusę česnakų, sumaišyti su aliejumi ir įyrinti i sūrį. Ant lentelės priberti įvairių prieskonių, juos sumaišyti. Tame mišinyje apvolioti varškės sūrį.
Sūrius įdėti į folijos lakštus ir apkočioti, kad nesimatytų. Kepti 200 c laipsnių įkaitintoj orkaitėj 20min, paskui atidengti ir kepti dar 10-15min, kad apskrustų. Skanaus :]*
Lykke Li-little bit
Dofkė.
sos, kodėl mano sūris kepdamas pradėjo tižti ir subyrėjo į kelias dalis, prekinė išvaizda buvo kraupi ir valgėm šaukšteliais :(
AtsakytiPanaikintireikia kuo riebesnio sūrio, kad nesubyrėtų ir neištižtų... recepto autorius nenurodo sūrio riebumo gaila...
AtsakytiPanaikintitikrai visiems rekomenduosiu, nes ziauriai man patiko!!
AtsakytiPanaikinti______________________________
PLASTIKINIAI LANGAI
kvepalai